Sprell LogoSprell Logo

Kul med vatten

Kul med vatten!

Barn älskar att leka i vatten, och med en rolig vattenleksak eller hink och spade blir det ännu roligare. Det finns många roliga och fina aktiviteter som barnen kan göra för att bli tryggare i och runt vatten. Genom att undersöka, känna på underlaget och plaska lär de sig massor! Vi har samlat några av våra bästsäljande vatten- och strandleksaker nu när värmen gör sin ankomst.

Det händer något magiskt när barn möter vatten

Genom att observera, undersöka och plaska lär sig barnen dessutom massor. Det finns många roliga och fina aktiviteter som barnen kan göra som ger timmar av underbar och kreativ lek för både små och stora!

Här är några busiga och roliga tips för vattenlek:

  • Skapa en labyrint ute i trädgården och gör en bana genom barnpoolen och vattenspridaren. Vem är snabbast och vem blir blötast?

  • Skapa en vattenstation i trädgården. Fyll en hink eller behållare med vatten, och ta fram små och stora plastformar, tomma flaskor, köksredskap och liknande som barnen kan använda för att ösa och plaska med i vattnet. Rolig och superenkel lek!

  • Fiskeset med flytande fiskar och fiskespö. Leksaken är utmärkt eftersom den ger barnen möjlighet att uppleva hur olika material flyter eller sjunker, samt hur fiskarna kan fiskas upp och kastas ner i vattnet igen.

Gör hemgjord glass!

Hemgjord glass är så gott - och möjligheterna är oändliga! Använd saft, läsk eller smoothie med barnens favoritsmaker.

Prova en av våra favoriter: kiwi, banan, grekisk yoghurt, spenat och honung - mmm, smarrigt!

Kom ihåg att många barn också älskar isbitar, så varför inte bara fylla dem med vatten?

bird

Klicka och hämta

Nu kan du shoppa i lugn och ro på sprell.se, och få varorna skickat hem eller du kan hämta i våran butik i Täby centrum efter två timmar. Du betaler i butiken når du hämtar.