Sprell LogoSprell Logo

Säsongens utomhusleksaker

Säsongens allra bästa utomhusleksaker

Fyll de härliga vårdagarna med roliga utomhusleksaker och våraktiviteter för hela familjen. Upptäck det stora urvalet av sparkcyklar och löpcyklar, gatukritor, hopprep och favoriter till sandlådan - och andra roliga leksaker som passar perfekt till våren!

Full fart på asfalten med löpcyklar och sparkbilar

Sparkbilarna från Baghera är lika roliga inne som ute och ger riktigt bra fart i backarna! Med vridbar ratt och gummihjul är de både roliga och lätta att styra för små förare. Highwaykick från Scoot and Ride är också en storfavorit för rolig gatulek. Den geniala löpcykeln kan enkelt omvandlas till en sparkcykel på språng - superpraktiskt!

Klassiska favoriter för utomhusleken

Du behöver inte gå längre än till trädgården, gården eller gatan! Ta fram vårens och sommarens leksaker redan nu. Och du, varför inte introducera gamla klassiker som hoppa hage, twistband och långrep för de minsta?

Utforska, snickra och bygg tillsammans med barnen

Naturen erbjuder oändliga möjligheter att utforska, skapa, bygga och snickra. Många barn tycker om att leka på just detta sätt; de gräver, plockar, samlar på saker de hittar, för att sedan skapa underbara fantasikreationer. Det ger timmar av koncentrerat lekande och bidrar till utveckling på många områden. Med hobbyset, lite verktyg och en friluftskniv är det bara att sätta igång hela familjen med små, roliga uppdrag.

Utomhusleksaker till sandlåda, strand och pool

Äntligen är det möjligt att gräva i sandlådan igen! Ta fram hinkar, spadar, sil och leksaksbilar och skapa roliga tunnlar, vägar och stora sandslott. Och du, man kan använda mycket man hittar inne i köket i sandlådan. Iskuber, durkslag, koppar och skålar kan vara roliga tillskott till sandslottet.

Kul med drakflygning

Att flyga drake är både fascinerande, roligt och otroligt lärorikt! Vad händer när det är vindstilla, vad händer när det blåser mycket eller vad händer när det är kastvindar? Och i vilken riktning måste man stå för att draken ska lyfta? Med en drake lär sig barnen garanterat mycket nytt, både med glädje och kanske lite frustration ibland. Att se en drake stiga upp i luften medan du håller i snöret och styr den själv är magiskt och ger nästan en känsla av att flyga själv!

Fjärrstyrda roligheter med drönare och bilar

Fartfylld lek för både barn och vuxna! Radiostyrda drönare, bilar, fordon och flygplan är roliga att leka med ensam, men extra roligt tillsammans med vänner och familj. Bjud in till tävlingar i trädgården eller skogen - vem kommer först i mål? Radiostyrda bilar, flygplan och drönare ger timmar av rolig lek!

bird

Klicka och hämta

Nu kan du shoppa i lugn och ro på sprell.se, och få varorna skickat hem eller du kan hämta i våran butik i Täby centrum efter två timmar. Du betaler i butiken når du hämtar.