Sprell LogoSprell Logo

Påsk

Påsk 2024

Den härliga påsken, med familjemys, påskäggsjakt och roligheter är snart här! Här hittar du vackra, nostalgiska påskägg, fina påskdekorationer som både är färdiga att hängas upp eller som barnen själva kan dekorera eller skapa, spel, hobby och andra påskaktiviteter för hela familjen - glad påsk!

Påskrea!

30% på populära påskartiklar, se alla reavaror här!

Tid för hobby och hemgjord påskdekoration

Det är trevligt för både barn och vuxna att kunna sätta sin egen prägel på dekorationen. Att kunna göra det precis som de tycker är finast! Blås ut ett ägg och måla påskäggen, dekorera fina äggkoppar och träfigurer, baka påskkakor och dekorera med florsocker, eller samla ihop all dekoration från tidigare år och gör det extra mysigt hemma för trevligt påskmys.

Påskdekorationer - färdiga

Vardagsrummet och resten av huset kan också fyllas med klassisk påskdekoration för att komplettera den mysiga, hemgjorda påskdekorationen.

Tipp topp påsk hemma!

Påsk hemma kan vara lika bra som att resa bort under påsken! Samla familjen för att skapa trevliga påskdekorationer, spela spel och använda kreativiteten med hobbyset för att skapa en härlig påsk för barnen. Vi har samlat massor av härliga påskaktiviteter ni kan göra under påskdagarna.

Årets påskäggsjakt

Avsätt lite tid för att planera en riktigt rolig äggjakt! Sätt upp skyltar som leder barnen i rätt riktning, gör en karta eller kanske en rebus med påskgåtor? Möjligheterna är många och det är ett utmärkt sätt att hålla barnen sysselsatta en stund!

Dekorera påskägg med tatueringar

Att dekorera påskägg är en utmärkt aktivitet som passar både små och stora barn. Det är enkelt och ger en känsla av prestation eftersom resultatet blir så fint! Dessutom tränar barnen både koncentration, precision och finmotorik, och det är ju något vi gillar!

Så här gör du:

1. Gör hål och blås ut äggen

2. Klipp ut tatueringen du vill ha och ta bort skyddsplasten

3. Fukta tatueringen ordentligt och vik runt ägget, fukta när det är gjort

4. Vänta en stund och ta försiktigt bort papperet

bird

Klicka och hämta

Nu kan du shoppa i lugn och ro på sprell.se, och få varorna skickat hem eller du kan hämta i våran butik i Täby centrum efter två timmar. Du betaler i butiken når du hämtar.