Sprell LogoSprell Logo

Open-ended toys - leksakerna som väcker kreativiteten

Open-ended toys

- leksakerna som väcker kreativiteten

Open-ended toys är mångsidiga leksaker som uppmuntrar till kreativ lek. Leksakerna har ingen bruksanvisningar eller begränsningar när det gäller hur de ska lekas med, och det ger barnen möjlighet att använda sin fantasi helt fritt! Det är en typ av lek som utvecklas över tid och uppmuntrar till att skapa och lösa problem.

Open- ended toys hjälper barn att utveckla självförtroende och nyfikenhet, tålamod och motståndskraft, färdigheter som är viktiga förutsättningar för lärande och utveckling i skolan och senare i livet. Klossar, Kapla och gosedjur är bra exempel på leksaker med Open- ended toys.

Vi gillar open-ended toys för att...

  • Mångsidig användning: Open-ended toys kan användas på många olika sätt. Till exempel kan enkla byggklossar användas för att skapa torn, broar, hus eller vad barnen än kan föreställa sig.
  • Främjar kreativitet: Leksakerna uppmuntrar barn att använda fantasin för att skapa sina egna berättelser och upplevelser.
  • Långvarigt intresse: De växer med barnen. Även när barnen blir äldre, kan de fortsätta att hitta nya och mer utmanande sätt att leka med dem på.
  • Utvecklar problemlösning och kognitiva färdigheter: Leksakerna kan hjälpa barn att utveckla flera färdigheter - som problemlösning, tålamod och logiskt tänkande.
bird

Klicka och hämta

Nu kan du shoppa i lugn och ro på sprell.se, och få varorna skickat hem eller du kan hämta i våran butik i Täby centrum efter två timmar. Du betaler i butiken når du hämtar.