Sprell LogoSprell Logo

Maskerad - dräkter, tillbehör och ansiktsmålning

Maskerad - dräkter, tillbehör och ansiktsmålning

Barn älskar att klä ut sig, antingen det är under lek eller för speciella tillfällen som barnkalas och halloween. Utklädnad är en rolig aktivitet och en viktig del av barnens lek och utveckling. Och hur roligt är det inte att tänka ut den perfekta dräkten? Oavsett om det är en klänning, en fullständig dräkt eller ansiktsmålning, finns det också mycket man kan lägga till själv för att sätta pricken över i:et. Hos Sprell har vi ett stort utbud av prinsessdräkter, kappor, uniformer, djurhattar, tillbehör och mer. Dräkter som vi vet är av hög kvalitet, så att de håller länge och kan glädja barnen i många år.

Utklädnad är en del av den identifierande rollleken och utgör en viktig del av barns språk och samspel. I rolllek kan barn uttrycka sig naturligt både i beteende och språk, och det är ett utmärkt sätt för dem att lära sig att kommunicera med andra. Barn hämtar inspiration från människor, situationer och saker de ser omkring sig och tar med sig det i leken - som hund, pirat, mamma eller superhjälte. Språkutvecklingen är också central då barnen använder ord för att gestalta de karaktärer de är. Det finns olika sätt att stimulera barns rolllek, och en av dem är genom utklädnad.

Djurdräkter

Att klä ut sig som ett djur, vare sig det är ett djur som finns på riktigt eller ett fantasidjur, är alltid populärt. Barn älskar det, det är enkelt för mamma och pappa, och sådana dräkter är aktuella i många år framöver!

Hjältar, prinsar och prinsessor

Många små flickor och pojkar drömmer om att vara superhjältar, vardagshjältar, prinsar och prinsessor, men det kan också vara roligt att klä ut sig som de allra största förebilderna: mamma och pappa.

Köp lite, gör resten själv

En dräkt behöver inte nödvändigtvis vara en komplett outfit! Ibland kan du köpa några delar och göra resten hemma. Vad sägs om att köpa ett set med vingar och använda dem till en av de fina klänningarna du redan har i garderoben? Voilà, nu är du en fe! Eller så kan du ha en tigrermössa och svans till en orange strumpbyxa och tröja. Möjligheterna är oändliga!

Ansiktsfärg, klistermärken och hårfärg

Du behöver inte vara konstnär för att lyckas med ansiktsmålning! Här hittar du smarta set med mallar som är enkla att följa, färger i både klassiska och lite annorlunda nyanser, samt pennor som gör att du kan rita som på papper. Allt är naturligtvis helt giftfritt och säkert för huden! Ansiktsklistermärken är också ett alternativ för enklare applicering. Hårfärg och glitter för kroppen gör det extra roligt!

Ansiktsmålning lejon i 1-2-3

Ansiktsmålning drake i 1-2-3

bird

Klicka och hämta

Nu kan du shoppa i lugn och ro på sprell.se, och få varorna skickat hem eller du kan hämta i våran butik i Täby centrum efter två timmar. Du betaler i butiken når du hämtar.