Sprell LogoSprell Logo

Förvaring

20%

på Aykasa och korghus från Rice

20% rabatt på Rice korghus och allt från Aykasa

Håll ordning på dina barns leksaker med vårt stora förvaringserbjudande! När leksakerna har sin egen plats i en fin förvaring blir det både enklare och roligare för barnen att städa. Välj bland de populära förvaringslådorna från Aykasa, som enkelt kan staplas på varandra, eller de vackra korghusen från Rice med härliga motiv som ger lite extra mysighet till barnkammarinredningen.

20%

på Aykasa

Aykasa förvaringslådor

Som vi älskar Aykasa! Dessa geniala förvaringslådor kommer i tre storlekar, i massor av fina färger och de är helt perfekta både för leksaksförvaring och för verktyg. De är tillverkade av 100% PP-plast, som är säker vid kontakt med mat, och som är enkel att återvinna och ger ett miljövänligt avtryck. Den smarta förvaringen kan staplas ovanpå varandra, du kan fälla in en sida och de blir helt platta när du fäller ihop dem. Och du, de passar in i alla husets rum, inte bara i barnrummet!

3 saker du kan använda Aykasa-lådorna till:

- Skapa färgglada skohyllor med lådorna från Aykasa. Plasten tål vatten och kan därför enkelt sköljas av om de blir smutsiga.

- Sätt ihop en hylla för böcker eller leksaker! Du kan enkelt skruva en skruv genom botten och direkt på väggen, eller så kan du stapla dem från golvet.

- Använd dem som en fast plats för badleksakerna! Du ska inte bortse från att hela lådan åker med ner i badkaret, och det går ju bra.

Utöver det kan de också användas för att förvara utomhusleksaker, ytterkläder, hobbyartiklar, LEGO-klossar, blöjor, bestick, teckningar, elektronik och värmeljus. Och allt annat som behöver en förvaringsplats!

20%

på Rice korghus

Rice korghus

Korghusen från Rice är inte bara dekorativa, de gör det också roligt att städa rummet! De praktiska och fina korghusen är tillverkade av naturmaterial från palmer på Madagaskar. Dessa kan användas för bland annat förvaring av leksaker och annat på barnrummet.

Rice är en dansk design av hög kvalitet, känd bland annat för sina handgjorda korghus. Med en färgglad design, söta detaljer och retrovibbar sätter de färg på vardagen för barnfamiljer.

Rice har en stark etisk grund och drivs med hjärtat. Företaget är det första i Skandinavien med SA8000-certifiering, vilket garanterar moraliskt och socialt, ansvarsfull produktion. Detta säkerställer att alla som arbetar med produktionen av produkterna har de bästa förhållandena och arbetsvillkoren - och det gillar vi!

bird

Klicka och hämta

Nu kan du shoppa i lugn och ro på sprell.se, och få varorna skickat hem eller du kan hämta i våran butik i Täby centrum efter två timmar. Du betaler i butiken når du hämtar.