Sprell LogoSprell Logo

Medlemsvillkor

Innan du blir en Sprellvän rekommenderar vi att du noggrant läser igenom dessa villkor för att förstå innebörden av att vara medlem samt hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter. SprellButikk AS ansvarar för Sprellvän kundklubben.

Parter

Dessa medlemsvillkor gäller för medlemmar i Sprellvän och Sprell AB (org nr: 559396-9602). Genom att registrera dig som medlem i Sprellvän godkänner du dessa medlemsvillkor.

Om Sprellvän – Sprells kundklubb

Du kan anmäla dig och bli Sprellvän på sprell.se och i alla Sprellbutiker. Det är helt frivilligt och kostnadsfritt. Som medlem får du bland annat tillgång till medlemserbjudanden, personliga erbjudanden och inbjudningar till evenemang och tävlingar.

När du blir Sprellvänger du tillåtelse att vi kan skicka e-post till dig med erbjudanden, tips och tävlingar, samt inbjudningar till evenemang och butikaktiviteter. Specifik e-post för dig som Sprellvän kommer inte att skickas oftare än var 14:e dag. Sprell.se uppdateras regelbundet med erbjudanden, nyheter, förmåner, tävlingar och evenemang. Medlemserbjudanden och medlemskampanjer hittar du på sprell.no, i sociala medier och i Sprellbutikerna.

För att kunna erbjuda anpassade erbjudanden behöver vi behandla dina personuppgifter, inklusive din köphistorik.

För att kunna erbjuda dig och kommunicera till dig behöver vi behandla personuppgifter såsom din köphistorik, personnummer, e-postadress och telefonnummer.

Personliga erbjudanden

Vi strävar efter att ge dig som medlem relevanta erbjudanden och rabatter. För att kunna erbjuda sådana behöver vi behandla dina personuppgifter, inklusive kontaktuppgifter, köphistorik, användarbeteende på vår hemsida eller i butik, samt personliga val och information du delar med oss (ålder på dina barn, intressen med mera). Behandlingen av dessa uppgifter är nödvändig för att förbättra de rabatter och förmåner du får som Sprellvän.

För att uppfylla detta åtagande kommer Sprell att analysera den insamlade informationen för att förstå vilka personliga och anpassade förmåner som passar just dig. Genom användning av dina personuppgifter kommer vi kunna erbjuda extra bra erbjudanden på produkter som vi tror att du tycker om. Eftersom våra analyser baseras på medlemmars preferenser kan olika medlemmar få olika erbjudanden, rabatter och kommunikation.

Sprellvän på Facebook

I vår Facebookgrupp, Sprellväner, hittar du tips och tävlingar. Som medlem kan du ställa frågor, få svar, göra inlägg och svara på andra medlemmars frågor.

Behandling av personuppgifter

Vid medlemsregistrering samlar vi in dina kontaktuppgifter och köp. Dessa behövs för att identifiera dig och kommunicera med dig. Vid köp i butik eller på vår webbplats registreras och lagras köpuppgifterna. Behandlingen av personuppgifter möjliggör en personligt anpassad upplevelse i medlemsklubben. Baserat på insamlade uppgifter görs en analys som kan leda till att du sorteras in i en kundgrupp eller tilldelas en unik profil.

Insikter från analysen används för att anpassa kommunikationen och ge personliga erbjudanden. Olika medlemmar kan därför få olika förmåner och erbjudanden. Analysen hjälper oss också att skicka så relevant information och erbjudanden som möjligt. Vi kommunicerar med dig som medlem via e-post och sms.

För mer information om vår hantering av personuppgifter kan du läsa hår.

Rättigheter

Du har rätt att begära bekräftelse på om vi behandlar dina personuppgifter och, om så är fallet, att få ett registerutdrag. Om någon uppgift är felaktig har du rätt att begära rättelse. Inom ramen för det angivna ändamålet har du också rätt att komplettera eventuellt ofullständiga personuppgifter.

Om vi behandlar dina personuppgifter med samtycke som laglig grund har du rätt att när som helst återkalla samtycket med framtida verkan. Du har rätt att motsätta dig behandling för direktmarknadsföring genom att avregistrera dig från utskick eller kontakta oss på [email protected].

Du har alltid rätt att få dina personuppgifter raderade, förutom om vi enligt lag är skyldiga att behålla dem.

Ändring av villkor och klubbinnehåll

Sprell har rätt att ändra innehållet, förmånerna och villkoren för kundklubben Sprellvän. Uppdaterade villkor finns på www.sprell.se/medlemsvillkor.

Avtal och uppsägning

Medlemskapet gäller tills vidare. Du har som medlem rätt att när som helst avsluta ditt medlemskap genom att meddela Kundservice. Sprell har rätt att avsluta medlemskap om senast registrerade köp gjordes för mer än 36 månader sedan eller om medlemskapet beviljades med felaktiga uppgifter. Sprell har också rätt att när som helst säga upp ett medlemskap med trettio dagars uppsägningstid.

KONTAKT

Om du har frågor angående medlemsvillkoren är du välkommen att kontakta oss.

bird

Klicka och hämta

Nu kan du shoppa i lugn och ro på sprell.se, och få varorna skickat hem eller du kan hämta i våran butik i Täby centrum efter två timmar. Du betaler i butiken når du hämtar.